Vinternöjen

Vi har ju extra förstärkning denna veckan i form av Mommo och Moffa. Det är verkligen uppskattat av heeeela familjen. Det blir mycket bus och stök, men riktigt skoj att både vara med och se på. Själv är jag ju mer en åskådare denna omgången men Felicia hon är med till 110% på alla möjliga upptåg 🙂

  • Igår var det pepparkaksbak på aktivitetslistan. Felicia mjölade degen väl – i gammal god vana. Men hon gick även in hårt för att kavla degen rejält. Resultatet blev iaf väldigt mumsigt.
  • Snö råder det ju ingen brist på här. Det har snöat i 2-3 veckors tid och tyvärr har vi inte haft möjlighet att njuta så mycket av den. Men det är ju tur att det finns de som är leksugna och passar på att ta tillfället i akt 🙂 Förra året tror jag vi åkte 2 turer ner för vår backe under vilda protester av Felicia, men detta året var det väldigt mycket populärare. Å hon åkte helt själv också i tefatet. Det blev både bra fart och snurr på det. Men oj vad det skrattades 🙂
  • Vårt pepparkakshus har nu blivit inhöljt i snö även det.
  • Idag fick jag två stooora paket på levererat. Snacka om julafton två veckor för tidigt. Blev riktigt glad över att se innehållet med. Hade inte vågat räkna med att få även insatsen som placeras i bilen med i testet. Så snacka om att jag var överlycklig när jag såg att så ändå var fallet. Det här kommer nog bli en fröjd att använda framöver. http://smartsontestpilot.se/britax/2010/12/10/redan-har/

En reaktion på “Vinternöjen”

  1. Jag och morfar längtar upp till er , när vi kollar korten på våra aktiveter.Pepparkakorna har vi sparat till julafton.God Jul till hela familjen.

Kommentera