Verkligheten börjar smyga sig på…

Idag är då första dagen som jag och Isabelle är hemma helt själva. Johan jobbar första heldagen idag och Felicia är på dagis näst sista dagen innan hennes timmar minskas till 15h och därmed kommer hon endast vara där mellan 9-14 ons-fre. Så nu börjar den nya verkligheten tränga sig på. Lite skräckblandad förtjusning skulle jag väl kunna sammanfatta det. Felicia är just nu inne i en ”strula med maten”-period. Så konststycket med att få i henne frukost, påklädd samt detsamma med Isabelle till kl 9 på morgonen vet jag inte riktigt hur det ska göras. Men på något sätt måste det ju lösas.

Isabelle är inne på sin fjärde dag av att vara dunder förkyld. Det finns både fördelar och nackdelar med att vara lillasyster, detta är en av nackdelarna. För storasyster är generös med att dela med sig av sina baciller. Men tack och lov har nätterna inte blivit allt för rubbade och vi har tom lyckats att sova med lampan släckt. Men Isabelle är ju redan stora tjejern så 😉

Favoritplats

En av Isabelles favoritplatser är att ligga och stödja sig över någons axel. Där ligger hon och kikar runt och filosoferar över livet. Det ser verkligen så mysigt ut. Fast det är rätt jobbigt för bäraren i längden, fast det bjuder verkligen till många gos-stunder.

Mys!

3 reaktioner på ”Verkligheten börjar smyga sig på…”

  1. Mysigt,så härligt att se att hon är så nyfiken ,njut av tiden .

Lämna ett svar