Livskvalité på hög nivå

Sådana här dagar så njuter jag verkligen. Solen har strålat ifrån klarblå himmel och det har varit en helt underbar dag. Den startade i god tid också, ingen direkt sovmorgon, men väldigt bra start då större delen av min släkt kom på besök och passade på att ta frukosten hos oss på väg upp till sin skidsemester. Givetvis fick de chansen att hälsa på deras senaste släkting också. Isabelle visade sig från sin allra bästa sida, riktigt väluppfostrad redan 🙂

Övriga tiden idag har vi tagit det riktigt lugnt, varit ute i två omgångar och njutit av det sköna vädret. Nu på seneftermiddagen/kvällen så drogs det igång en brasa på baksidan och vi och grannarna passade på att grilla lite korv. Hur mysigt som helst. Nu sprakar en ny brasa här inne i öppna spisen. Riktig mysdag mao.

Vi har verkligen kommit in i dekorations-mode gällande kakor och bakverk numera. Denna gången blev det morotskakan som fick sig en liten piff.

Idag har jag och Felicia även startat att rita mönster för våra blivande sommarkläder. Det är lite stundande fester framöver bla student. Så då ska vi tjejer se riktigt snygga ut 🙂 Hepp, nu säger jag nog tack och adjö för idag. Imorgon är det ny invägning som gäller för lilltösen.

Lämna ett svar