Fortsättning följer…

Ja fortsättningen blev så här – vilket var väntat. Lagom till att jag och Isabelle satt resklara i bilen så vaknade Storasyster. Hon upptäckte väl att jag var borta så hon gick ut och började leta efter oss. Eftersom bilen inte stod på uppfarten utan ute vid vägen, så såg hon inte oss när hon gick och letade. När jag gick ur bilen så höll hon på att ropa efter mig. När jag sedan följde henne tillbaka in så sa hon ”Ska vi åka till stranden idag och bada?” Då jag berättade att hon inte fick följa med, iom hennes beteende dagen innan så blev det ju ramaskri. Johan vaknade också mao. Klockan var nu 8:15.

När jag ringde för att kolla läget vid 9:30 tiden så skrek Felicia fortfarande. Å hon hade en rejäl desperation i rösten när hon sa snyftandes ”Mamma kom hämta mig. Jag vill bada. Jag vill att du kommer nu. Jag vill bada. Snälla kom hem.” När jag berättade för henne att hon inte fick följa med idag utan fick vara hemma för att hon ska bli snäll igen, så var jag inte längre så populär igen.

Vid 11:30 hade hon slutat att gorma och skrika. Få se om hon fattar vitsen med vad som hänt. Ikväll sa hon iaf att hon skulle vara snäll imorgon, å att hon och jag skulle åka till stranden då. Fast det där med läggningen har inte gått så mycket enklare idag ändå. Jo inget skrik, gap eller sparkande. Men den vanliga visan med ”Måste gå på toa!” samt ”Jag är törstig.” Men det är ändå helt klart en stor förbättring. Nu är vi iaf tillbaka till hur det var för någon vecka sedan. Så det går ju helt klart åt rätt håll.

Men nu till det trevliga under dagen 🙂

Dagens stora event var ju trippen till Örebro för mig och Isabelle. Vi anlände ca 10 och spenderade sedan de närmsta nio timmarna där. Helt klart en toppendag. Bästa sällskapet man kan få dessutom. Jag och Anna har hängt ihop sedan första klass så det blir (räkna, räkna, räkna, dra från lite…) si så där 25 år typ. Vi pluggade även under gymnasiet ihop, men sedan så flyttade jag till Ronneby, å Anna hon hamnade till slut (efter lite farande och flängande) uppe i Umeå. Men hon och hennes familj passade nu på att semestra söder över och då fanns det lite tid för även lilla mig att få träffa dem lite. Roligt att få se hur alla växer å gror, ja då syftar jag ju främst på ungarna. Isabelle och Elsa var ju nytillskotten denna gången. Ena född i februari och den andra i Maj. Så om ett år märker vi väl ingen skillnad på dem, då de rusar ikapp 🙂

Dagen bestod av god mat. Gjorde ett besök till Stadsträdgården där det bjöds på god buffe. Å sedan blev det efterrätt en bit därifrån, vilken inte gick av för hackorna (sådant glass- och chokladmonster jag är). Vi avslutade hemma hos Annas syster och hennes familj och fick umgås lite med dem också. Väldigt mysigt! Givetvis blev det även tid till lite re-la-la-lax i stadsparken bland gungor och annat. Jag, Anna och minstingarna pratandes och diskuterandes på varsin filt å övriga familjen fick leka av sig 🙂 Visade även min favorit hatt-butik så det blir spännande att se vad för hatt som kommer pryda Annas hjässa framöver.

Mmm, så nu är jag helt slut. Har varit en toppendag (hade blivit helt perfekt ifall det inte behagat att regna lite titt som tätt). Synd bara att jag inte fick dela den med hela min familj. Men förhoppningsvis så står Felicia vid sitt ord och är snäll imorgon å även i övermorgon och dagen efter det… så vi kan hitta på lite skojsigheter tillsammans.

 

Bilderna på en målar-kludd kommer från igår. Då Felicia fick visa sina målartalanger och göra en tavla som ska pryda hennes rum. Det var färg som blivit över från fjolårets renovering som nu kom väl till pass.

Hepp dags att hoppa i säng! Natti natt!

Lämna ett svar