Att lära sig vad konsekvens är

Vår stora dotter har nu bekänt färg senaste dagarna och främst kvällarna då 3:e, 4:e, 5:e ja ända upp till minst 14:e världskrigen har utspelats här hemma. Det började i lördagskväll å sedan har det varit full kalabalik varje kväll. Tagit si så där 3-4 h att få henne i säng och sova. Idag är det måndag å vi trodde att det skulle gå lite bättre då, för vi berättat vad vi ska göra imorgon. Då har vi planerat att åka hela familjen till Örebro och softa med några vänner i Stadsparken där. Ett paradis i Felicias ögon. Å hon är väl medveten om vad vi ska åka. Så vi berättade att igår att om man sköter sig och inte håller på med alla sina raseriutbrott och andra grejer på kvällarna så får man följa med. Igår kväll gav det ingen märkbar förändring. Å nu är klockan halv elva å sedan nio har hon gjort alla sina krumbukter. Så imorgon bitti så får Felicia lära sig vad ordet Konsekvens betyder. Imorgon åker jag och Isabelle själva till Örebro och softar. Kvar lämnar vi Felicia och Johan. Synd för Johan, Felicia kommer vara helt förstörd över att hon inte får åka och bada och leka – men kan man inte lyssna och lyda sina föräldrar så blir det så här.

Få se om hon lär sig något på kuppen eller om det blir ytterligare några världskrig utspelade imorgon kväll eller så. Visst är det härligt med frigörelse och 3 års trotts? De som förstår sig på säger att detta bara en piss i Mississippi, sedan kommer en massa trottsåldrar. Verkar vara en varje år fram tom tonåren. Tjohej vad roligt det ska bli framöver.

Jag ser iaf fram emot att få njuta lite av lugn och frid å ett väldigt gott sällskap imorgon. Inte varje dag man får träffa bästaste Anna med familj!

3 reaktioner på ”Att lära sig vad konsekvens är”

  1. Kärlek och konsekvens, det blir bra då. Hoppas att dagen blir lyckad.

  2. Det är en jobbig period ,trotsperioden .Det är något som tydligen alla föräldrar skall gå i genom det är bra att sätta gränser innan nästa trotsperiod kommer.Kram

Lämna ett svar