Familjen Zaxmy

I förmiddags satte sig och jag och Felicia och tittade på våra bröllopsfoton. Jag skulle förklara för henne om då jag och Johan gifte oss. Vi skulle nämligen åka till en bröllopsfest nu på eftermiddagen, då våra vänner gått och gift sig i veckan och nu skulle fira det med nära och kära. Lyckades nog inte förklara så bra vad giftemål är för något. Men hon tyckte jag såg ut som en prinsessa, för att jag hade sådan tiara. Precis en sådan som de har på dagis, fast den är lila. Sedan ville hon även bestämt hävda att hon var med under denna dag, för hon pekade på fotona på Ebba vår tärna och sa att det var hon. Felicia kunde inte riktigt greppa att det var Morbror Oscar som var med på bilderna heller.

När bröllopsbilderna blivit granskade så fortsatte vi med nästa album och den innehöll bilder från mitt första levnadsår. Så nu fick jag tummen ur att lägga upp bilder på hela familjen Zaxmy då vi är jämngamla. Så här kommer bilder på oss när vi är i 6 månaders åldern allihopa.

Igår hade vi lite städdag här hemma, och denna gången var det köket som fick sig ett ansiktslyft. Vi skulle nu flytta kakornas placering i köket, för det är väldigt mycket småätande från vår stora dotter. Samt installera några extra hyllor som vi haft liggande ett bra tag nu i källaren (där de inte gör så mycket nytta). Det blev mycket bättre plats i våra skåp och vi har tom tomrum som ännu ej är uppfyllt av div skrot och annat. Känns gött att ha rensat. Felicia hittade ett litet krypin mitt i allt kaos. Fattar inte hur hon får plats, men skoj hade hon 🙂

Lämna ett svar