Prickar och Moon-walk

Senaste dagarna har gått i prickarnas tecken här hemma. De blev mest bara fler å fler på Felicia från fredag och fram tills igår, måndag, då vi började se en aning till stopp. Nätterna har det varit lite si så där med. Mycket kliande har de orsakat. Stackarn har vaknat å skrikit ett par gånger per natt av panik för kliandet. Men i natt så var det som vanligt igen, alltså svårt att somna på kvällen och sedan sov hon hela natten. Fredag tom söndag så hade hon även stadiga 38,5 graders feber. Men nu är det återställt till det normala igen. Så vi får väl hävda att det vänt nu. Som ni ser här nedan var det rätt många prickar söndag morgon, de förökade sig under dagen. Men vi fick inte göra någon prick-kontroll på kvällen för Felicia.

Felicia tyckte det var trist att bara hon skulle bli fotad så jag fick vara med på ett kort som hon tagit med. Det blev ju riktigt bra. Isabelle kör propellerstilen i sängen. Hon ligger helst på tvären med benen utanför, för hon får ju inte plats raklång där längre.

Igår eftermiddag fick vi nog av vår prick-karantän och tog oss ut på en liten promenad och passade på att gunga lite. Vi hittade en perfekt syskongunga. Var uppskattat av alla parter 🙂

De sista fotona är Isabelles filt som nu efter dryga året är klart. Handbroderat av mig. Jag la till en extra text med namn och födelsedata. I källaren hänger baksidan nu på tork så när väl den är torr så blir det en färgglad avslutning. Kommer visa det framöver. Så nu är det bara att piffa till Felicias filt på samma sätt. Så nu har tjejerna en varsin filt. Blir väl till att ta tag i den där julduken jag hållit på med nu i snart 10 år eller nåt i den stilen 😉

Isabelle har de senaste veckorna mer och mer övergått till att sitta upp. Hon tycker det är trist att vara på rygg eller mage, krävs rätt mycket övertalning om hon ska nöja sig med det. Ikväll så upptäckte hon ett nytt sätt att ta sig fram på, sittandes. Jag tycker det är en form av Moon-walk i bäbistappning, enjoy!

[tube]0Kktir9IjA8[/tube]

En reaktion på ”Prickar och Moon-walk”

  1. Stakars Felicia ! Hoppas att kopperna försvinner snabbt så att du slipper klådan. Vilken härlig teknik Isabelle har fått in.Oj, så mycket det händer när vi inte har träffats på ett tag.

Lämna ett svar