Axplock ifrån dagen

I helgen så upptäckte Johan en liten svart prick i en av Felicias tänder. Hon har inte klagat på att hon har ont i sin tand, men det var mystiskt likt ett hål i tanden. Så idag ringde jag till tandis och fick tid redan 1,5h senare. Så det gick otroligt snabbt att få i sig frukost, kläder på osv idag. Väl framme så konstaterades det mycket riktigt att det var ett litet fult hål. På samma tand så fanns det även lite andra begynnande hål lite längre ner. Så Felicia fick direkt börjas öva inför en kommande lagning. Det gick jättebra. Hon satt fint stilla, tittade i spegeln när hon fick känna på de olika manickerna i munnen. Nu ska hon dit på ytterligare ett övningsförsök, vilket innebär att hon nästa gång ska få bekanta sig med borren. Men det är först i slutet av november som hålet kommer att lagas.

Efter tandis åkte vi vidare till kyrkan där vi hade en ”återträff” med ett gäng gamla vänner som nu spritts över Sverige. Vi har en hel del gemensamt, men senaste grejen är att vi alla fått barn under året. Så vi fick nu chansen att hälsa på alla nya småkompisar. Väldigt trevligt.

Jag och Isabelle vi tog svängen runt mataffären medan Felicia fick åka hem med pappa. När jag kommer hem så möts jag av Felicia som målat sig på magen och även satt klistermärken på den samma. Håret har hon prytt med ett halsband, som en hippie. När jag frågar henne varför hon gjort så blir svaret ”Jag är konstnärlig!”. Vad svarar man på en sådan kommentar? 🙂

Lämna ett svar