En vanlig lördag i januari 2012

Ja, idag har det varit en helt vanlig lördag. Var och en har pysslat med sitt i stort sett. Det är rätt skönt faktiskt att bara pula ibland. Har ju inte blivit så mycket av den varan senaste veckorna iom att vi varit bortresta och sedan har vi haft lite kalas och annat skoj. Morgonen startade med att jag fick frukost på sängen. Lite rest-firande från i veckan. Ville inte tvinga övriga familjen att vara uppe och fixa frukost till mig 05:30 på födelsedagen. Fick njuta desto mera idag. Så det var en soft start på dagen.

Sedan tog jag och tjejerna oss ut till Gengåvan för att hitta lite material för att göra en vardagsrumslampa. Efter att ha kollat runt i några år nu efter den där perfekta lampan och hittat ett par stycken, dock inte helt perfekta för de har haft ett gemensamt problem – prislappen. Så nu har jag hittat ett bra pysselprojekt och även Johan har gillat förslaget, så vi får se om jag lyckas få till det till slut. Men men, ni får hålla er till tåls för att se hur det verkligen blev. För jag hittade inte allt material idag, så jag får gå på ytterligare jakt framöver.

Sedan blev det lite matshopping. Å lite kringelikroka väg hem. Johan var hemma hela tiden och jobbade med vårt blivande badrum. Det är hans helg att få jobba lite mer ostört. Tja, han får iofs lite extra hjälp bitvis av Felicia.

Väl hemma så var det matdags. Å sedan har jag gått och städat å plockat å diskat å tvättat å plockat lite till. Å tjejerna har varit snälla och inte ställt upp så mycket heller. När väl golvet hittats igen nu ikväll så tog vi upp två ”kojor” vi glömt av att vi hade i källaren. Blev väldigt populärt av båda tjejerna. Felicia har redan tankarna på att spendera natten i ett av tälten å sova. Även om det bitvis kan gå rätt hett när syskonen leker, så har de väldigt skoj tillsammans och lockar varandra till skratt och bus. Bådar gott!

Ja, så var det ju lördag också. Felicia fick öppna sin godisburk. Hon var nöjd ändå över sitt resultat. Men jag hoppas att hon får ännu bättre resultat nästa vecka. Så här kommer dagen i lite foto då:

Å nu sitter jag och mannen och njuter av lite film i soffan. Å Felicia hon sitter i ett av tälten och tittar på film i mobiltelefonen. Lugnt å skönt mao.

Lämna ett svar