Lilla fröken Nyfiken Zaxmy

Ja Isabelle hon har verkligen satt fart nu. Vi som tyckte att hon varit väldigt lugn i jämförelse med Felicia. Men nu så har hon börjat ta igen det med råge 🙂 Det klättras, det undersöks, det klättras upp på pallar, det är riktiga viljeyttringar när hon inte får som hon vill, sedan klättrar hon lite till, å så springer vi lite också, varför inte klättra upp för trappan när man har chans. Osv osv.

Som ni förstår så har hon lärt sig den ädla konsten i att klättra. Blivit riktigt duktig på det med. Å sedan har hon en radar som märker direkt när grinden till övervåningen är öppen. Och på fem röda är hon framme vid trappan och försöker att bestiga trappan till övervåningen.

Sedan har hon även blivit en riktig drama queen deluxe. Om hon inte får som hon vill, eller att vi tar bort något som är lite väl farligt, så lägger hon sig på golvet och skriker i högan sky. Med tårar och hela kittet. Det är inte de små tonerna heller, utan riktigt höga och gälla 🙂 Sedan tittar hon upp och ser om vi ändrat oss, å om hon då upptäcker att vi inte gjort det så fortsätter teatern lite till 😀 Så hon har officiellt tagit teatrandet några steg längre än vad stora syster gjorde i den åldern. Men det är lättare att hantera detta än en 4 årings trotts. 🙂

Här kommer senaste bilden jag kämpat med några dagar nu. Lite minnen ifrån sommarens besök på stranden en vanligt söndag i början av juni.

2 reaktioner på ”Lilla fröken Nyfiken Zaxmy”

  1. Drama-queen och klättrande, det låter som ni har fullt upp 🙂
    Vilken härligt, somrig digiscrap!

  2. Härlig sommarbild ,visst så börjar jag längta till varmare dagar.

Lämna ett svar