Mjukstart av 2013

Så där då var nya året igång lite så där i lugn och ro. Huset börjar fyllas med både den ena och andra. En Mormor, en Morfar och en målare mot ordinarie innehåll 🙂 Lite lagom att bara jobba 3 dagar. Sedan har tjejerna fått lite kortare dagar än normalt då Mormor och Morfar varit leksugna. Felicia var dock inte så nöjd över att ta sovmorgon så hon bad om att få gå till dagis för att käka frukost där istället på fredagen 🙂

Isabelles fokus denna veckan har varit att måla, måla och åter måla. Hon har varit flitig och allt mer kommer innanför linjerna, iaf när hon är på det humöret.

Januari är ju också den stora födelsedagsmånaden här hemma. Jag är ju först ut å sedan kommer Morfar. Så denna helgen har det bakats tårta i långa banor och även lite efterätter som ska förberedas. Nästa helg är det ju stort jubileum med en 60 åring. Sedan börjar stora förberedelserna inför döttrarnas jubilerande. Vi avslutar månadens sista helg med partaj i dagarna tre. Felicia har planerat en filmkväll med sina vänner och sedan blir det lite andra partaj med vänner och närmsta sörjande.

Felicia har också lärt oss något nytt:
”Drick inte ur det glaset, det har Mommo drickit ur. För då kan du börja prata ett annat språk”.

Så nu vet ni vad som händer 😀

Kommentera