Våren är här och massor med spring i benen

Vår och värme vi bara njuter! Jag och tjejerna har massor av spring i benen nu. Jag har ju Göteborgsvarvet att ladda för, medan småtjejerna de tävlar varje vecka nu. Varje onsdag är det Proppen tävling och då är det 1 km i full språngmarsch som gäller. Förra veckan var det premiär. Mormor och Morfar fick äran att vara med då. Felicia fick sin nummerlapp, men när Isabelle såg att hon inte hade någon så blev hon riktigt arg och ledsen. Så Mormor fick fixa en till henne också. Å Isabelle strålade av solthet när hon fick den på sig. Morfar fick äran att springa med henne. Å hon sprang (med vissa extra turer för att inte missa några vattenpölar) hela loppet. Å hon tog sig runt på 14:25 riktigt imponerande i ett par stövlar som är en aning för stora. Felicia sprang med mormor och hennes tid blev 9:41 och hennes kommentar efter loppet var att nästa gång får de ta den längre sträckan för denna var för kort 🙂 Efteråt så var alla nöjda och glada, Morfar var mest nöjd att det var över. För att springa i hällande regn med sandaler är inte det skönaste en svalare vårdag 😉

Denna veckan så sken solen istället. Å tjejerna var taggade på nytt. Jag, Johan, Farmor och Farfar fick möjlighet att vara med som supportrar denna gången. Å när tjejerna har snabba springskorna på så går det ännu snabbare. Denna gången så blev tiderna ännu bättre. Felicia (och Farmor) sprang runt på 7:22 och Isabelle på imponerande 10:57. De var verkligen peppade och riktigt springsugna. Så roligt att se! Det är verkligen en av veckans stora höjdpunkter helt klart!

Felicia fortsätter att förkovra sig i pysslandets ädla konst. Häromveckan så bestämmer hon sig för att hon ska börja sticka. Så vi fick ha en kort introduktion till hur man får till räta maskor. Så nu har Barbiedockan fått en ny halsduk. Bra att vara förberedd inför vintern 🙂 Men jag är imponerad över hur snabbt hon lär sig och det är riktigt skoj att hon gillar att pyssla så mycket. Bådar gott för framtiden. 🙂

Idag har vi gjort lite förberedelser inför stundande partaj som går av stapeln nästa vecka. Tårtan är nu redo i frysen. Bara dekorationen kvar att fixa.

Men det stora som hänt denna veckan är gårdagens nyhet. Jag titulerar mig numera även som Faster! Välkommen till världen lille Alvar Anders Olle Engström! Vi ser verkligen fram emot att träffa nytillskottet och hans lyckliga föräldrar. Men vi får väl hålla oss till tåls lite till. Så de hinner hem och får vänja sig vid att vara tre i familjen.

Kommentera