Januari börjar året…

Är något i osynk med blogginläggen just nu. Ni får ursäkta detta 🙂 Har ju inte hunnit att berätta om stora födelsedagsmånaden här hemma, dvs Januari. Tre av fyra personer fyller ju i och väldigt nära omkring januari så det blir ju en hel del partajande och tårtbakande. Men skoj är det ju också.

Vi startar med sista delen av vårt jullov. Jag och tjejerna vi tog en bowlingmatch. Blev väldigt jämnt. Men jag hälsade på rännan mycket medan tjejerna kunde enkelt undvika denna då det var hinder i vägen 😉
Jag var först på tur att fylla år. Fina blommor fick jag med av familjen. Å sedan åkte jag och Johan iväg på tu man hand och njöt av en Spa-helg på Lundsbrunn. Inte så optimal plats att vara vintertid. Men god mat och varm och sköna pooler gick inte av för hackor.

I mitten av januari tog vi en blixtvisit nere i Skåneland och Osby. Det var trevligt att få komma ner en runda och hälsa på nära och kära. Vi åkte med Mormor och Morfar men vi tjejer passade på att sova över hos Ida. Det är inte ofta vi hinner sitta och prata en massa men nu fick vi chansen. Å tjejerna tyckte det var väldigt häftigt att få sova i en lägenhet 🙂 Vi hann även med att åka pulka i Klintabacken! Å där blev det också fika tillsammans med Annika, varm chokladmjölk och kex. Lyxigt värre! Å sedan bar det bort till Kerstin och Mats för middag. Å jag fick en paket, det var väldigt oväntat. Men otroligt fin som jag använder flitigt!

Så där då var det stora partyveckan. Sista veckan i januari passade jag på att ta ledigt från jobbet och tjejerna och jag var hemma och njöt av tillvaron. Mycket pysslande givetvis inför stundande kalas. Men det är ju mysigt det med. På torsdagen fyllde Felicia 6 år. Vi startade med att ha en födelsedagsfrukost tillsammans med Mormor och Morfar. Sedan gick jag och tjejerna till dagis där vi bjöd på födelsedagsfika på deras avdelningar. Tjejerna hade fått vara med och bestämma hur det skulle vara. Blev uppskattat av de flesta 🙂

På lördagen så började vi dagen med att fira Isabelle som blivit 3 år gammal. Hennes stora paket var ett Prinsessan Sofia slott. Vilket var till stor förtjusning. Sedan började stora partydagen. Felicia hade bjudit in sina kompisar på pulkafest iom att det var så mycket snö i backen. Det blev mycket lek och även mycket grillat. Väldigt lyckat kan vi tycka. På eftermiddagen så kom sedan många vänner till både barnen och oss föräldrar för att främst fira Isabelle. Alltid lika trevligt att träffa alla, enda missen var att tårtan var stelfrusen… Ja jag hade fyllt den med glass och den tinade inte som jag trott… Så det blev mycket tårta kvar :-/

På söndagen så var det nästa partaj då för våra familjer och även kusin Gustav och Josefin kom på besök (ja de är ju också del av familjen). Alla fastrar och blivande farbroder var där. Ja så så var den stora partyhelgen.

På måndagen sista dagen av långledigheten så åkte jag och tjejerna till Stellas lekland. Blev väldigt bra det med. Men när vi väl kom hem därifrån då var vi trötta allihopa och låg mest på soffan och slöade resten av dagen. Skönt med sådana dagar med!

Lämna ett svar