Ur Isabelles perspektiv

Vi har en liten kompaktkamera som tjejerna får använda och ta foto med hur de vill. Isabelle tycker det är väldigt skoj och hon går här hemma och fotograferar på saker omkring henne. Det händer även att hon tar en liten utflykt utanför huset och dokumenterar vad som händer. Men selfies är bäst att ta 🙂

 

Men vår fina lilla dotter hon är inte dum hon. I veckan har vi haft utvecklingssamtal på dagis. Haha ja du man tror ju att man känner sin dotter men oj oj vad hon kan luras 🙂 Hon lyckas göra mycket saker på dagis som inte görs hemma. Tex sitter på toa och kissar och därmed används inte blöjan så flitigt där. Hmmm hemma så är det totalvägran av både potta och toastol… Att klä på sig själv och klä av sig går alldeles ypperligt på dagis. Hemma… nej… Ja hon har verkligen lyckats att lura oss föräldrar. Om vi säger så vi har vi nu börjat bli lite hårdare på vissa saker här hemma 😉

Men hon är grymt smart den här lilla pluttan. Ja det tyder ju ovanstående grejer på också juh. På dagis finns det en fröken som heter Katarina. Isabelle har därmed valt att säga Katarina till alla hennes fröknar. Hon är konsekvent till de andra fröknarnas förtret 😉 Häromdagen berättar fröken Maria om en rolig lite grej. Fröken säger till Isabelle” Jag heter inte Katarina! Vad heter jag Isabelle?” Varpå Isabelle säger ”Inte Katarina!” Å så hade hon smilat så där lurigt och gått sin väg 😀 Jo för det märker vi att hon är klipsk och väldigt lurig. Hon vet mycket den lilla tjejen. Iom att hon inte pratar så bra ännu så blir det ju svårt bitvis men hon gör sig förstådd på ett helt annat sätt å att hon inte fattar det stämmer inte 🙂

Ja, nu är vi inne i tre års trottsen och hon testar gränser hela tiden. Så det blir många utbrott. Hon är nog ett par steg värre än storasyster (eller är det jag som glömt). Men än så länge går det bra 😀 Men hon är en aningens internationell. Av någon anledning har hon bestämt sig för att istället för att säga ”Nej!” så kör hon på ”NO!!!” 😉 Det är vår dotter det 🙂

SAM_0436Vi kan väl kort och gott säga att det här en liten smart treåring full med liv och upptåg! Precis så som det ska va!

Lämna ett svar