Julmyset börjar infinna sig

Nu börjar det sjunka in riktigt djupt att Mormor är borta. Det har tagit ett bra tag. Men nu känns det så definitivt. Även om det är en mörk årstid nu, så känns det ändå på något vis skönt att det lackar mot jul så det går att lätta upp med ljus på flera olika sätt.

Denna helgen har vi haft fullt fokus på att städa. Blev riktigt fint här. Idag har sedan julen gjort sitt intåg hos oss. Ljusstakar och julgranen är nu på plats. Givetvis är inte allt på plats ännu. Får pyssla lite de närmsta dagarna också. Men julmyset börjar infinna sig. Felicia beundrade julgranen en bra stund. Fast sedan blev det fart på henne, då hon febrilt försökte att få ner julgranskulorna. Hon blev mäkta irriterad när de inte ville ge med sig utan satt fast.

Här får ni andra också lite julstämning:

Ståendes tomte
Ståendes tomte
Familjens tomtenissa
Familjens tomtenissa

Slutligen har jag suttit och suddat och suddat, och åter suddat, en hel helg. Resultatet blev följande:

Gunga
Gunga

Bilden är mångt mycket större, så klicka på bilden för att få se alla Felicior 🙂

Imorgon börjar julkalendern, och första luckan får öppnas i våra legokalendrar. Gäller att njuta så gott det går av julen nu.

3 reaktioner på ”Julmyset börjar infinna sig”

  1. Cool LO! Känner igen det där med suddandet…. Men det är kul!

  2. Hej där.
    Det var en mysig tomedress Felicia har fått. Vi har också fått fint hemma. Det har blivit adventsfint, men själva julpynten får vänta en vecka till ungefär.

Lämna ett svar