Blött!

Ja så kan man sammanfatta senaste veckan. Om man sedan frågar andra personer i vårt avlånga land så skulle nog många även säga att det sammanfattar hela sommaren. Men jag är nog en av de få som inte tycker det är så hemskt med att få lite regnstänk mellan varven. Det går att klä på sig. Vilket vi gjorde igår och drog ner till lekplatsen. Väldigt bra, för det är ingen trängsel så att säga 😉

Det första Isabelle gjorde när vi kom ner till Mormor och Morfar var att plaska runt i deras stoooooOOOOoora vattenpöl på framsidan.

[tube]guQNdtEvCpE[/tube]

Ja som ni förstår så har vi tagit oss ner till södern. Vi började dock veckan uppe i Skövde och var flitiga och började fylla igen vårt stora hål som vi har grävt tidigare under året. Tjejerna var ivriga att hjälpa till 🙂

I måndags eftermiddag kom även farmor och farfar på besök för att fira sin son något försenat och även passa på att ge tjejerna en varsin present från deras Israelsresa. Nya lekstugan inspekterades och mycket lek fick det bli. Felicia passade även på att bjuda in sig och åkte med dem hem och passade på att sova hos dem en natt.

Jag och Isabelle fick packa väskorna och bege oss söder över sedan på tisdagen. Vi stannade till i Jönköping och hämtade upp storasyster och sedan tog vi fikapausen hos Morfar i hans affär senare på dagen.

I onsdags så gjorde vi lite turistande här i Osby. Vi och Mormor gick till Brio Lekoseum och hälsade på tomtarna och kollade in alla gamla och nya leksaker. Väldigt mycket att se, och bra museum för barnen också som kan leka en hel massa och testa på olika saker. Roligast var nog den stora träjärnvägen som byggts upp.

Det som varit återkommande är ju allt regnande. Så igår så utnyttjade vi detta faktum och spenderade dagen till att baka en hel drös med kakor och påbörja en tårta dessutom. Får ju passa på att lagra upp så vi har något gott att äta även nästa vecka då det är stugsemester som gäller.

Idag kunde vi njuta av kakorna och även solen som visade sig ett litet tag. Å då passade vi på att ta fram ”poolen” och plaska lite i den. Fast två timmar senare så regnade det på nytt. Fast det var lika skoj det 😀

Lämna ett svar